Ben jij de beste heftruckchauffeur van België?

Weet jij je behendig door de smalste gangen van je magazijn te manoeuvreren? Ben jij een baken van veiligheid en doe jij de monden van je collega’s openvallen door je vlotte manier van stapelen? 

Neem dan op zaterdag 17 juni 2017 deel aan de zevende editie van de prestigieuze Belgian LindeCup en etaleer je vakkennis én je rijvaardigheid tijdens één theorieronde, twee praktische voorronden en een ultiem finaleparcours. Zet je schrap, want precisie, snelheid, veiligheid en visuele controle zullen het verschil maken tussen eeuwige roem en grenzeloze teleurstelling!

Schrijf je nu in en wie weet volg jij Jimmy Vleminx (Madrico) op als beste heftruckchauffeur van het land!

WAT MOET JE NOG WETEN?
  • Deelname is volledig gratis
  • Locatie: Noorderlaan 612, 2030 Antwerpen
  • Maximaal 5 chauffeurs per bedrijf
  • 3 beste chauffeurs winnen all-in deelname aan StaplerCup
  • Gratis drank- en eetbonnetjes te verkrijgen per ingeschreven persoon 
  • Uitgebreide catering
  • Kinderen kunnen zich uitleven tijdens de vele workshops en animaties doorheen de ganse dag 
Het belang van de Belgian LindeCup
De Belgian LindeCup is een evenement waarnaar heftruckchauffeurs en hun gezinnen elk jaar reikhalzend uitkijken. In een typisch distributieland als België, vervult de heftruckchauffeur immers een cruciale rol in een logistieke keten waar snelheid en efficiëntie, maar zeker ook veiligheid de ordewoorden zijn. Zowat 10% van alle arbeidsongevallen met blijvende arbeidsongeschiktheid blijkt te wijten te zijn aan de opleiding of aan technische gebreken van de heftruck. Daarom worden kennis van veiligheid en techniek getest, alsook precisie en snelheid. Wie deze wedstrijd wint, mag zich dan ook terecht een jaar lang de ‘beste heftruckchauffeur van België’ noemen!

Internationale Linde HeftruckCup: StaplerCup
Geraak jij tot op het podium van de Belgian LindeCup? Dan verdien je een geldprijs van respectievelijk €500, €300 of €150 én krijg je de kans om België te vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap in Aschaffenburg (Duitsland) op 14 – 16 september. Onder het toeziend oog van 20.000 toeschouwers en 5 televisiezenders nemen heftruckchauffeurs uit verschillende landen het daar tegen elkaar op in een strijd voor de felbegeerde titel. Jij kan samen met je partner of een collega deze unieke ervaring beleven en dat volledig op kosten van Motrac Handling & Cleaning. 

Durf jij de strijd aan te gaan? Schrijf je dan HIER in en wie weet kronen we jou binnenkort tot Beste Heftruckchauffeur van België!